Změna termínu a formátu veletrhu REHAPROTEX

P100F11
2.
Výstavní výbor veletrhu REHAPROTEX, složený ze zástupců nejvýznamnějších firem, asociací, renomovaných odborníků z komerční i vědecké sféry, představitelů státní správy, samosprávy i neziskového sektoru rozhodl na svém zasedání koncem měsíce dubna o změně konceptu a termínu konání veletrhu.
V roce 2016 v původně avizovaném termínu veletrhu REHAPROTEX se uskuteční na brněnském výstavišti řada odborných kongresů, sympozií a seminářů s mezinárodní účastí pod názvem KONGRES MEDICAL SUMMIT BRNO.

Součástí tohoto kongresového dění bude i již tradiční akce České společnosti pro sterilizaci /CSS/ – XII. Mezinárodní  kongres STERIL.CZ – Brno 2016, který se uskuteční v termínu 18. – 19.10.2016  v Kongresovém centru Brněnských veletrhů a výstav.
Očekávána je standardně vysoká účast partnerů, členů a příznivců CSS, kteří již po řadu let v říjnovém termínu zaplňují kapacity Kongresového centra.
I v roce 2016 plánujeme dvoudenní odborné setkání zdravotnických i jiných pracovníků interesujících se problematikou sterilizace zdravotnických pomůcek a související problematikou.

Vyhraďte si i Vy uvedený termín v kalendáři a přijeďte do Brna, do Kongresového centra BVV na mezinárodní kongres STERIL.CZ – Brno 2016. Budete vítáni !!!!

REHAPROTEX:  REHAPROTEX_Zmena_terminu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *