8. ročník mezinárodní konference dezinfekce a hygieny byl premiérou pod hlavičkou společnosti Perfect Distribution a.s. a ve dvou dnech přinesl spoustu informací i zážitků pro všechny zúčastněné

DSC_0006DSC_0012
DSC_0010DSC_00198. ročník mezinárodní konference dezinfekce a hygieny byl premiérou pod hlavičkou společnosti Perfect Distribution a.s. a ve dvou dnech přinesl spoustu informací i zážitků pro všechny zúčastněné.

Konference, která letos nesla téma „Bezpečí zdravotnických pracovníků“, přivítala na 170 účastníků, kteří si mezi sebou mohli porovnat své zkušenosti z českých i slovenských nemocnic, záchranných služeb, ale i ze zahraničních misí. A pozadu nezůstala ani neformální část programu. Po několika ročnících strávených brázděním brněnské přehrady čekalo na účastníky překvapení v podobě mimořádného divadelního představení v Divadle Husa na provázku. Hra Amadeus (tj. Milovaný bohem) v hlavní roli s Miroslavem a Martinem Donutilovými byla jistě nečekaným zážitkem.

Velké díky patří nejen všem zúčastněným, kteří často přijížděli i z větších dálek, ale hlavně přednášejícím, díky kterým je konference přínosná po odborné stránce. Zvláštní poděkování patří i organizačnímu týmu konference, bez kterého by se tato již tradiční akce jen stěží obešla.

.

.

.

.

.

.

.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *