Dobrý den – prosím vás jaké chemické nebo fyzikalní testy se použivají pro kontrolu mycího a dezinfekčního procesu v myčkách? Děkuji.

Na trhu jsou např. výrobky fy BROWNE – Indikátor tepelné dezinfekce Des – Check pro termodezinfekci při 93 st.C po dobu 10 minut, dále test kvality mytí nástrojů STF Load Check ( + držák testu ) a test kvality mytí nástrojů Soil Test. Tyto testy dodává fa MEDPLAN s.r.o. Praha ( www.medplan.cz ) nebo je můžete objednat např. u fy STERIPAK s.r.o. Modřice ( www.steripak.cz ) či u dalších dodavatelských organizací. Jinou – náročnější metodou kontroly procesu mytí a dezinfekce nástrojů je použití tzv. datalogerů. Bližší informace např. fa MIELE s.r.o. Brno ( info@miele.cz ). Kareš

1 thought on “Dobrý den – prosím vás jaké chemické nebo fyzikalní testy se použivají pro kontrolu mycího a dezinfekčního procesu v myčkách? Děkuji.”

  1. Dobrý den, prosím o informaci, jakou mají mít teplotu myčky na mísy a bažanty na operační obuv, aby splňovaly podmínky tepelné dezinfekce.
    Děkuji

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *