Kouzlo Mikulova + odbornost zdravotníků = konference Trendy v dezinfekci a sterilizaci

Aktivity partnerů České společnosti pro sterilizaciKouzlo Mikulova + odbornost zdravotníků = konference Trendy v dezinfekci a sterilizaci.

Ve dnech 15. – 16.3.2007 se v historických prostorách zámku Mikulov uskutečnila odborná konference Trendy v dezinfekci a sterilizaci. Hlavním pořadatelem byla a.s. Martek Medical ve spolupráci s Českou společností pro sterilizaci /CSS/.
Zaregistrováno bylo 135 účastníků odborných jednání z celé ČR. Zaznělo 23 odborných sdělení, z toho 19 prezentovali členové České společnosti pro sterilizaci. K předneseným tématům proběhla živá diskuse, která často pokračovala i v kuloárech zámku mimo oficiální jednání. I to bylo jedním z cílů pořadatelů, podnítit diskusi zdravotníků k problematice dezinfekce, sterilizace, legislativy, transportu, balení, bezpečnosti zdrav. prostředků, monitoringu a kontrole procesů, řízené kvalitě apod. V řadě sdělení zazněla a byla demonstrována jednoznačná kompatibilita s poznatky, zásadami nebo předpisy EU.
Na konferenci se představilo se svými produkty či aktivitami 18 firem, z nichž 15 je aktivními smluvními partnery České společnosti pro sterilizaci.
Kulturní součástí konference byla prohlídka historického města Mikulov s průvodcem – Po stopách Dietrichsteinů a večerní prohlídka zámku Mikulov.
Konference byla pro účastníky kreditována v systému celoživotního vzdělávání ČLK a CSS.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *