VI.Mezinárodní BODE VIP konference

Tentokrát za odborné garance České společnosti pro sterilizaci.Firma Beiersdorf spol. s r.o., divize dezinfekcí BODE v letošním roce uspořádala VI. Mezinárodní BODE VIP konferenci. Tentokrát se konala za odborné garance České společnosti pro sterilizaci, která této vysoce odborné akci přidělila 6 kreditních bodů systému celoživotního vzdělávání nelékařských zdravotnických pracovníků.
Konference probíhala ve dnech 13.- 15. září v areálu Sychrovského zámku, který byl velmi příjemným prostředím jak pro prezentace vědeckých poznatků, tak i pro část neformální.
Ke kvalitě celé akce přispěli nejen domácí, ale i zahraniční lektoři se svými odbornými prezentacemi, zejména na téma surveillance nemocničních nákaz a compliance hygieny rukou.
Konference se účastnilo 120 pozvaných účastníků, mezi nimiž byli obchodní partneři firmy BODE, zejména lékaři hygienici a zdravotní sestry. Především tedy ti, kteří pomáhají snižovat riziko vzniku nemocničních infekcí a zároveň zvyšovat kvalitu hygieny rukou a péči o ně.
Všem hostům ještě jednou děkujeme za jejich účast a příjemnou společnost.
Na všechna další setkání se těší Váš
BODE team.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *