Horkovzdušný sterilizátor EMMI Steri, německý výrobek – údajně vhodný i do stomatologic. ordinací, pedikúr atd.. Jedná se vůbec o sterilizátor??? Děkuji

Znovu a znovu neúnavně připomínám, že zásadní odpovědnost za výrobek má výrobce. Ten deklaruje, zda výrobek je zdravotnickým prostředkem a k jakému účelu má být používán, vydává prohlášení o shodě a v návodu k užití podrobně instruuje uživatele.

Pokud dokumentace k výrobku není dostatečná, nevzbuzuje to důvěru. Obraťte se na výrobce, případně na prodejce.

Ivan Kareš

6 thoughts on “Horkovzdušný sterilizátor EMMI Steri, německý výrobek – údajně vhodný i do stomatologic. ordinací, pedikúr atd.. Jedná se vůbec o sterilizátor??? Děkuji”

  1. chtěl bych objednat na ten sterilizátor EMMI 15 ,čekám na vaši odpověd

  2. Tento horkovzdušný sterilizátor nemá nucenou cirkulaci vzduchu a v ČR pro zdravotnická pracoviště není jej možno použít!

  3. Dobře,pokud výrobce řekne ano je vhodný a nebude to pravda kdo je tady na to,aby posoudil zdá výrobce nás netahá za nos?Navíc se chci zeptat,je možné jej použít při pedikůře?Není pro účely zdravotnického pracoviště jako takového.Byl by v tomto případě dostačující?A když to nevíte,kde se mám obrátit na pořebnou informaci?Kromě výrobce.Protože prodejce může mít skreslené informace.Děkuji za odpověď.Z

  4. V dalším odkazuji na komentář u odpovědi na dotaz ze dne 15.10.2009
    Ivan Kareš

  5. Dobrý den,
    nevím, kdo je pan Kareš, předpokládám, že dovozce nějakých konkurenčních sterilizátorů? Jinak by jistě nevypouštěl nepravdivé informace, že Emmi Steri 15 nemá nucenou cirkulaci vzduchu.
    Nejen že ji má, ale je to také cenově velmi zajímavý a proto velmi oblíbený sterilizátor, který v Čechách používají stovky pracovišť. Emmi Steri 15 je akceptován všemi krajskými hygienami jako vyhovující zařízení pro sterilizaci.
    Doporučuji všem, pokud mají pochybnosti, obrátit se právě na KHS nebo přímo na dovozce, či prodejce.
    S pozdravem

    Mgr. Petr Julínek, MBA

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *