Francouzce po zakašlání vylezly z břicha zapomenuté chirurgické nůžky

Close-up of a doctor's hand holding a pair of scissorMladá žena žila po operativním odstranění tuku z břicha pět měsíců s chirurgickými nůžkami v břišní dutině. Zjistila to, až když se rozkašlala.

Mladou ženu, která uvedla své jméno jen jako Anna, trápily nevysvětlitelné boleti břicha. Příčinu zjistila, až když po záchvatu kašle uviděla, že jí z pupíku čouhá špička nůžek.

Když to sdělila chirurgovi, který ji operoval, dozvěděla se, že prý s odstraněním nástroje není zapotřebí nijak spěchat. Chirurg Anně nabídl, že jí deseticentimetrové nůžky z břicha odstraní zdarma jako „dárek k Valentýnovi“.

Teď už jsou chirurgické nástroje z jejího těla pryč a ona se podle informací listu Metro dobře zotavuje. Francouzka operaci podstoupila v říjnu v Lyonu. Chtěla si dát odstranit přebytečný tuk a kůži. Když si po operaci stěžovala na bolesti, lékař jí řekl, že je to zcela normální.

Pacientka se bude soudit

„Až minulý týden začala hodně kašlat. Něco se tím asi pohnulo, protože se podívala dolů a uviděla, jak jí skrze pupík prošel kovový hrot asi tak velikosti nehtu na palci,“ řekl její manžel.

Rentgen následně odhalil, že jde o část chirurgických nůžek, a operující byl informován o chybě, které se dopustil. Jeho klid pak pacientku naprosto šokoval a bude se soudit.

„Byl to jeho ležérní postoj k útrapám pacientky, který považujeme za zcela nepřijatelný,“ vypověděl Annin právník.

Zdroj: Novinky.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *