METODY STERILIZACE A DEZINFEKCE – ZPŮSOBY JEJICH KONTROLY

Milé kolegyně, kolegové,

katedra ARIPP – perioperační péče NCO NZO v Brně pořádá pro zájemce certifikované kurzy v období podzim-zima 2014. Tyto kurzy v rámci připravovaného projektu z ESF mohou být zdarma pro ty účastníky, kteří splní dané podmínky. Pokud budete mít Vy nebo Vaši zaměstnanci o některý kurz zájem, můžete si vyplnit přihlášku nebo mne kontaktovat na této adrese nebo na adrese NCO NZO v Brně (jedlickova@nconzo.cz)
Kurzy určené pro zdravotnické asistenty:
3. METODY STERILIZACE A DEZINFEKCE – ZPŮSOBY JEJICH KONTROLY
Náplní tohoto certifikovaného kurzu je organizačně provozní problematika zdravotnických zařízení – centrálních sterilizací, přísálových sterilizací, metody vyššího stupně dezinfekce, dezinfekce a způsoby jejich kontroly, metody sterilizace a způsoby jejich kontroly. Je vhodný pro NLZP – zdravotnické asistenty, zdravotni laboranty, zubní techniky, asistenty zubního technika, biomedicínské techniky, farmaceutické asistenty, kteří pracují na sterilizacích nebo na operačních sálech, kde si sterilizaci zajišťují pracovníci sami.

Termín teoretické části kurzu : 1. část 29.10.2014 – 31.10.2014
2. část 1.12.2014 – 5.12.2014 + dle výběru týdenní praxe na akreditovaném pracovišti
Počet získaných kreditlů : 60

Všechny uvedené kurzy naleznete na webových stránkách NCO NZO Brno:
http://www.nconzo.cz/web/guest/nabidka-akci-2014?p_p_id=RegistrationForm_WAR_IS_NCO_PORTAL_INSTANCE_6pwZ&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=_118_INSTANCE_dZD0__column-2&p_p_col_pos=1&p_p_col_count=3

Budu se těšit na Váš zájem

Děkuji
S pozdravem

Ing.Jaroslava Jedličková MBA
vrchní sestra COSI FN Brno
tel.532 232 981
mob.tel.: 725 557 009
e-mail: jjedlic@fnbrno.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *