Veletrhy REHAPROTEX a MEDICAL FAIR BRNO v podzimním termínu

 

S2004

Veletrh rehabilitačních, kompenzačních a protetických pomůcek REHAPROTEX a veletrh zdravotnické techniky a zdraví MEDICAL FAIR BRNO se budou na brněnském výstavišti konat v termínu 21. – 24. října 2015.

MEDICAL SUMMIT BRNO

Oba veletrhy v novém termínu bude provázet řada odborných kongresů, sympozií a seminářů s mezinárodní účastí, a to pod společným názvem Medical Summit Brno.

V programu nebudou chybět například konference České společnosti pro sterilizaci STERIL.CZ, IX. Podlahovy chirurgické dny, IX. Interaktivní kongres hojení ran, XIV. mezinárodní podiatrické sympozium, konference E-HEALTH DAY 2015, setkání celiaků nebo kurz Asistivní pomůcky pro pacienty s poruchou mobility. Odborný program na aktuální témata připravuje také Národní rada osob se zdravotním postižením. Medical Summit Brno je zárukou vysoké účasti odborné veřejnosti.

FÓRUM PRO ZDRAVÍ

V rámci veletrhů bude pozornost opět věnována také otázkám zdravého životního stylu. Návštěvníkům bude k dispozici „Fórum pro zdraví – zdravý životní styl“, které připravuje Státní zdravotní ústav. Pracovníci oddělení podpory zdraví návštěvníkům nabídnou mj. možnost využít poradenství v oblasti správné výživy a snižování nadváhy a kuřáctví. Zájemci si také mohou nechat vyšetřit tělesné složení přístrojem InBody nebo se objednat na vyšetření tímto přístrojem k posouzení jejich nutričního stavu a pro sestavení vhodného jídelníčku a pohybové aktivity.

Kuřáci budou moci využít kvalifikovaného poradenství v oblasti odvykání kouření. Poradenství mimo jiné zahrnuje posouzení kuřáckých návyků a test závislosti na nikotinu. Také bude pro zájemce k dispozici přístroj Smokelyzer, kterým lze vyšetřit množství oxidu uhelnatého v dechu.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *