III. konference centrálních operačních sálů a sterilizace

Oddělení centrálních operačních sálů a centrální sterilizace Krajské zdravotní, a.s. – Masarykova nemocnice v Ústí n. L., o.z. ve spolupráci s FZS UJEP Vás zve na již třetí odbornou konferenci do Kampusu Univerzity J. E. Purkyně v Ústí n. L., která se bude konat ve dnech 17. – 18.5.2018.

Smyslem akce je setkání lékařů, sester a dalších zdravotníků pracujících na operačních sálech a sterilizaci, ale i těch, kteří s těmito provozy spolupracují nebo se o nich chtějí něco dozvědět.
Kromě odborného programu pořadatelé nabízí zájemcům možnost exkurze na Centrální operační sály i na Centrální sterilizaci Masarykovy nemocnice. Chybět nebude ani společenský večer na lodi s plavbou Labským údolím, během kterého je plánována mj. módní přehlídka a překvapení pro účastníky.
Pořadatelé doufají, že konference poskytne zájemcům nejen řadu odborných informací a obohatí jejich rozhledy, ale přinese jim i milá společenská setkání a navázání nových kontaktů.

Letošní odborná témata konference jsou:

·         Miniinvazivní operační přístupy

·         Anesteziologie – obor, bez kterého se na sále neobejdeme
·         Perioperační sestra – alfa a omega každé operace

·         Prevence stresu a syndromu vyhoření

·         Hygiena, dezinfekce, sterilizace
·         Varia

Pozvánka na konferenci k případnému vytištění je v příloze. Prosíme o předání informace o této akci kompetentním osobám a případným zájemcům o účast.

Další informace a možnost registrace k aktivní i pasivní účasti na konferenci naleznete na: www.kzcr.eu/konference/cos2018

Uzávěrka přihlášek k aktivní účasti je 30. března 2018, registraci k pasivní účasti prosím proveďte do 10. května 2018.

Pozvánka:      2018-02-02-Ústí n.L.-COS pozvánka 1. info

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *