Webináře k problematice sterilizace a dekontaminace – nabídka Akademie zdravotní péče firmy 3M


Akademie zdravotní péče firmy 3M
je vzdělávací a tréningový zdroj pro zdravotnické pracovníky, kteří chtějí zůstat ve svém profesním životě aktuální a postupovat ve své kariéře.

Jedním ze zdrojů možného vzdělávání prostřednictvím Akademie zdravotní péče 3M je i soubor vzdělávacích webinářů Sterilizační série.
Jedná se o seriál webinářů 3M Medical Solutions Division na téma reprocesing nástrojů a zdravotnických prostředků. Tyto webináře navodí několik témat zajímavých pro ty, kteří pracují v oblasti dekontaminace a sterilizace. Webináře se budou zabývat nejnovějším vývojem sterilizační vědy, což umožňuje další pochopení nejnovějších změn ovlivňujících efektivní přístup k dekontaminaci a přispívá tak k vyšší bezpečnosti pacientů. Během série budou uvedeny přednášky od globálně renomovaných odborníků vědy o sterilizaci a dekontaminaci čerpané z klinického i akademického prostředí.

Pro zájemce o danou problematiku je možnost zapojit se do vzdělávání v tomto čase pouze virtuálně, a tak nabízíme spolu se zástupci firmy 3M možnost participace na těchto webinářích věnovaných problematice sterilizace a dekontaminace.

Je to pro Vás výborná možnost, zvláště v termínu 21. října 2020, kdy máme obvykle CSS mezinárodní kongres STERIL.CZ – Brno a tento se letos ze známých důvodů NEKONÁ.

Info příloha s programem a jednoduchou registrací na jednotlivé webináře:
3M Sterilization Series Webinar

Další informace v případě dotazů poskytne:

cid:image001.png@01D28B5F.B8681AB0

Mgr. Ludmila Syrovátková, PhD. | Clinical Specialist CZ, SK
Medical Solutions Division, 3M East Europe Region
3M Česko, spol. s r.o. | V Parku 2343/24 | 148 00 – Praha 4 | Czech Republic
Mobile: +420 725 790 116
lsyrovatkova@mmm.com

2 thoughts on “Webináře k problematice sterilizace a dekontaminace – nabídka Akademie zdravotní péče firmy 3M”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *