13.mezinárodní kongres v gesci firmy Perfect Distribution a.s., Člena skupiny AGEL, tentokrát s názvem „Jste připraveni na MDR a další legislativní požadavky?“, úspěšně proběhl v květnu v Brně.

Ve dnech 25. – 26.5.2023 se uskutečnil tradiční kongres realizovaný a garantovaný firmou Perfect Distribution a.s. v hotelu Cosmopolitan Bobycentrum Brno. Za účasti cca 120-ti účastníků bylo předneseno celkem 9 odborných sdělení. Zvláště aktuální a hojně diskutovaná byla ta, která se věnovala avizované tématice MDR. Účastníci a účastnice hovořili o svých zkušenostech a s referujícími probírali podmínky a formy realizace MDR ve zdravotnických zařízeních a výrobních či distribučních firmách. Účastnicky zajímavá byla i tradiční témata týkající se dezinfekce, zdravotnických prostředků, sterilizace, operačních sálů, NIS, odpadu aj.
V předsálí bylo možno komunikovat se zástupci zúčastněných firem a seznámit se s jejich produkty, příp. i některými novinkami.
Kolegiální, odborné a společensky přínosné setkání bylo účastníky vysoce hodnoceno a patří za ně pořadateli dík. Není v současné době a v současných podmínkách mnoho takových akcí. Věříme, že pořadatel, firma Perfect Distribution a.s., Člen skupiny AGEL, bude v konání kongresu i v budoucnu pokračovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *