AKTUÁLNÍ: Kongres STERIL.CZ – Brno 2023 se neúprosně blíží – termín přihlášek prodloužen! ! NOVĚ uveden PROGRAM KONGESU !

Vážení příznivci a přátelé,

vážení zájemci o dění v oblasti přípravy sterilních zdravotnických prostředků.

Dovolujeme si vás informovat, že po úspěšném roce 2022 se výbor CSS rozhodl zahájit přípravu a realizaci dalšího, již 17-tého, tradičního brněnského mezinárodního kongresu STERIL.CZ.

Chtěli bychom udržet tradici brněnské akce, která po mnoho let úspěšně provázela všechny zainteresované a byla místem pro jedinečná setkání odborná i společenská.

Ve dnech 3. – 4.10.2023  /Út-St/ se tedy na vás budeme v Brně těšit a budeme doufat, že najdete čas pro setkání s komunitou zájemců a troufnu si napsat snad i přátel a známých.

V dané problematice není v současné době mnoho celorepublikových aktivit a proto přijeďte do Brna, případně přijďte do Kongresového pavilonu E na Výstaviště Brno, sál E2, vstup z ulice Křížkovského, vedle brány č.4, tak jako vloni, posílit naše i vaše vědomí, že se jedná ve zdravotnické  praxi o důležitou oblast zdravotnických procesů a zároveň vyjádřit svou přináležitost a zájem.

Program odborných sdělení je uveden níže.

Všechny aktuální informace a podklady budou průběžně uváděny na webu CSS, nebo je rozešleme mejlem, pokud ho na vás máme.

Vaše reakce na kongres STERIL.CZ – Brno 2023 uvítáme.

Rovněž uvítáme všechny nové zájemce nebo partnery, pokud jim přetlumočíte naše pozvání.

Aktuální podklady a přihláška pro vás jsou v přílohách.

Těšíme se na setkání.

Za Českou společnost pro sterilizaci, z.s.

v úctě

RNDr. Bruno Šudřich, předseda 


8 thoughts on “AKTUÁLNÍ: Kongres STERIL.CZ – Brno 2023 se neúprosně blíží – termín přihlášek prodloužen! ! NOVĚ uveden PROGRAM KONGESU !”

  1. Dobrý den, ráda bych se ještě přihlásila na kongres, ale určitě jen na jeden den a podle programu bych si vybrala.
    Je už oficiální program znám?? A kde ho najdu?
    Děkuji Vidrmertová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *